support@aiforsite.com | +358 10 212 8955

Aiforsiten perinteinen kesäpäivä kokosi tiimin yhteen

Cheers Aiforsite Day web

Vietimme yhdessä ihanan kesäpäivän viime perjantaina. Pidimme hauskaa rennossa ilmapiirissä Espoon saaristoon kuuluvalla Isossa Vasikkasaaressa ja nauttimme aurinkoisesta säästä ja Demon herkullisista piknikruoista. Lähes koko tiimi pääsi mukaan.

Suunnittelimme tapahtuman varsin vapaamuotoisesti. Talous- ja henkilöstöpäällikkömme Minna tilasi ruuat etukäteen, mutta kaikki muu järjestyi lähes spontaanisti ilman erityisiä ponnisteluja tai ohjelmaa.

Ok, dronen lennättäminen oli yksi ohjelmanumero, johon osallistui muutama ihminen. Toiset ottivat toisistaan mittaa shakissa tai tutkivat maisemia saaren näköalatornista, mutta suurin osa porukasta vain jutteli keskenään niitä näitä ja se oli parasta. Epävirallista ja rentoa meininkiä.

Ihmiset olivat iloisia saadessaan tavata toisensa henkilökohtaisesti yhdessä paikassa, koska monet meistä työskentelevät edelleen etänä. Yrityksen politiikka sallii etätyöskentelyn tarvittaessa ja työn luonteesta riippuen, eikä meillä ainakaan toistaiseksi ole mitään kiintiötä toimistopäiville.

Kommunikointi Slackissa tai Google Meetissa tai puhelimitse on yrityksessämme tehokasta ja intensiivistä, mutta mikään ei voi korvata keskusteluja kasvokkain. Aiforsiten kesäpäivä oli hyvä startti kesään ja syy tavata koko tiimi!

Jaa sosiaalisessa mediassa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin