support@aiforsite.com | +358 10 212 8955

Tietoturva

Asianmukaiset tietosuojavaatimukset huomioitu

Aiforsite huolehtii asianmukaisesta tietoturvasta ja auttaa tietosuojavaatimusten toteuttamisessa rakennustyömaalle. Huolehdimme tietoturvallisten käyttäjätunnusten luomisesta ja hallinnasta. Tietosuojavaatimukset kuten yleinen tietosuoja-asetus GDPR, on huomioitu rakennustyömaalle toimitettavassa ratkaisussa.

gdpr

Tietosuojavaatimuksista huolehtiminen olennainen osa palvelua

Saat käyttöösi veloituksetta lukuisia tietosuojaan liittyviä tärkeitä yksityiskohtia kuten työmaakylttipohjat kertomaan tiedonkeräyksestä, ihmisten automaattisen sumentamisen kuvamateriaalista sekä valmiita esimerkkilauseita hyödynnettäväksi hankintasopimuksiin ja tietosuojalausuntoja henkilöstö- ja sidosryhmäviestintään.

Tekoäly sumentaa ihmiset kuvissa automaattisesti

Reaaliaikaisesta visuaalisesta seurannasta huolimatta työntekijöiden yksityisyys on hyvin suojattu: ihmiset sumennetaan automaattisesti kuvamateriaalista Aiforsiten kehittämän Artificial Intelligence for Construction (AIC) -teknologian avulla. 

Paikkatieto ei käsittele henkilötietoja

Paikkatietojärjestelmän seurantatägeihin ei kirjata mitään henkilötietoja. Seuraamme tägejä sarjanumeron perusteella, jonka vastinparina järjestelmässämme toimii ammattinimike (esim. kirvesmies)

Keskeiset käyttäjien hallintaan liittyvät ominaisuudet 

  • Luomme käyttäjäkohtaiset käyttäjätunnukset, ei yleistunnuksia
  • Asiakas luo oman salasanan järjestelmään. Suositamme vahvojen salasanojen käyttämistä
  • Tunnistautumisessa mahdollisuus käyttää kaksisuuntaista tunnistautumista
  • Lokitiedot käyttäjätileille kirjautumisesta tallennetaan
  • Käyttäjätili lukitaan automaattisesti, mikäli väärä salasana on annettu monta kertaa
  • Käyttäjätilin lukkiutumisesta tulee tieto Aiforsiten tukeen 
  •  

Kumppaneiden tietoturva alan parhaimmistoa

AIC-teknologia hyödyntää alan parhaimmistoon kuuluvien pilvipalveluyritysten kuten Amazon Web Services ja Microsoft Azuren palveluita, joiden tietoturva on erittäin hyvä.

Esimerkiksi Amazon Web Services kertoo säännönmukaisesti saavuttavansa kolmansien osapuolien vahvistukset tuhansille vaatimustenmukaisuusmäärittelyille täyttääkseen turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuusstandardit, joita eri toimialat maailmanlaajuisesti edellyttävät. Lisätietoja https://aws.amazon.com/security/

 

SUOJAAMME DATASI

Kaikki yhteistyömme aikana rakennustyömaallasi kerätyt tiedot tallennetaan ja hallitaan turvallisesti. Autamme sinua tietosuojastandardien noudattamisessa ja työntekijöiden yksityisyyden suojaamisessa.