Aiforsite logo for testing dark background

Aiforsite toimittaa valvontajärjestelmän South Clyden energiakeskukseen Glasgow’ssa, Skotlannissa 

Aiforsite UK Ltd on tehnyt sopimuksen Fortum Glasgow Ltd:n kanssa kehittyneiden työmaavalvontajärjestelmien toimittamisesta South Clyde Energy Centre -hankkeeseen. Valinnan perusteena olivat Aiforsiten kokemus suurten teollisuusalueiden palvelemisesta, kansainvälinen toimituskyky ja reaaliaikaisen teknologiaratkaisun monipuolisuus. 

South Clyden Energy from Waste (EfW) -laitoksella on merkittävä asema Skotlannin hallituksen kaatopaikkakiellon toteuttamisessa. Laitos aloittaa kaupallisen toiminnan vuonna 2026, jolloin Skotlannin asettama kielto kaatopaikoille sijoitettavasta biohajoavasta yhdyskuntajätteestä astuu voimaan. 

Fortum Glasgow Limited on Fortum Oyj:n ja Macquarie Asset Managementin Green Investment Groupin (GIG) yhteisyritys. Se valvoo South Clyde Energy Centren rakentamista. 

Aiforsite-järjestelmä mahdollistaa työmaan etävalvonnan ja jatkuvan visuaalisen dokumentoinnin, mikä vähentää ja ehkäisee merkittävästi riskejä rakentamisen aikana. 

Kattava järjestelmä tarjoaa South Clyde -hankkeelle reaaliaikaisen näkymän työmaasta käyttämällä huippuluokan työmaakameroita, 360 asteen videokuvaa ja drone-visualisointipalveluja.  

Vuodesta 2016 lähtien Aiforsiten modulaarinen järjestelmä on otettu onnistuneesti käyttöön yli 140 rakennushankkeessa maailmanlaajuisesti. Järjestelmää on käytetty Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Intiassa ja Malesiassa. 

Jaa sosiaalisessa mediassa.