Aiforsite logo for testing dark background

Yritys

Aiforsite tarjoaa rakennusalan ammattilaisille edistyksellistä tekoälyteknologiaa ja digitaalisia tuotteita, joiden avulla rakennusorganisaatioiden ja projektien hallintaa voidaan tehostaa, tuottavuutta parantaa ja automaatiota lisätä.

Tuottavampaa rakentamista

Enemmän samalla

Aiforsite on globaali IoT-tuotteiden tarjoaja, joka tarjoaa älykkäitä sensoreita rakennustyömaiden reaaliaikaiseen valvontaan, seurantajärjestelmiä henkilöille, laitteille ja materiaaleille sekä automatisoituja analytiikkaratkaisuja tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseksi.

Nämä tuotteet ja asiakkaiden omat tiedot voidaan integroida Wendy AI -rakennetun ympäristön tekoälyn kanssa, jotta rakennusalan ammattilaiset saavat kattavan ratkaisun projektien hallinnan tehostamiseen. Hyödyntämällä Wendy AI:n ja näiden tuotteiden kyvykkyyksiä rakennusalan ammattilaiset voivat tehdä dataperusteisia päätöksiä, vähentää kustannuksia ja parantaa yleistä projektisuorituskykyä.

Aiforsite top management
Aiforsite team spending free time together

Keitä me olemme

Aiforsite on vuonna 2016 perustettu rakennusalan teknologiayhtiö. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja toimimme maailmanlaajuisesti. Aiforsiten noin 30 rakentamisen, tekoälyn ja ohjelmistokehityksen ammattilaisen tiimi etsii jatkuvasti keinoja helpottaa rakennusprojektien johtamista ja tuottavuuden parantamista.

Haemme merkittävää kansainvälistä kasvua. Toimimme vastuullisesti, avoimesti ja asiakaslähtöisesti.

Oletko kiinnostunut ratkaisuistamme? Jos haluat työskennellä tai tehdä yhteistyötä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan ja katsotaan mitä voimme yhdessä saavuttaa.

Aiforsiten kansainvälinen palveluverkosto

Olemme toimittaneet menestyksekkäästi yli 100 projektia eri maihin, muun muassa Suomeen, Norjaan, Tanskaan, Intiaan, Malesiaan ja Iso-Britanniaan. Meillä on maailmanlaajuinen kumppaniverkosto ja olemme avoimia yhteistyölle.

Tilaa Aiforsiten uutiskirje

Pidämme sinut ajan tasalla rakentamisen tuottavuuden uusista ilmiöistä ja teknologian trendeistä.