Aiforsite logo for testing dark background

Rekry: myyntipäällikkö

Aiforsiten tiimi tarkistamassa tuottavuuslukuja

Vahvistamme Suomen organisaatiotamme ja haemme aktiivista, tuloshakuista ja asiakaslähtöistä myyntipäällikköä. Tehtävänäsi on kehittää liiketoimintaamme omalla aktiivisella myyntityölläsi ja yhteistyössä myyntitiimimme kanssa. Tuot omaa osaamistasi tiimiin ja hyödynnät organisaatiomme vahvaa asiantuntemusta uusasiakashankinnassa Suomessa.

Millainen rooli?

Et ole pelkkä myyjä, vaan muutosagentti. Haluat edistää rakennusalan digitalisaatiota, sytyt uusista teknologioista sekä mahdollisuudesta oivalluttamaan asiakkaita tuotantoprosessin tehostamiskeinoista. Emme vain myy digiä vaan autamme työmaita parantamaan toimintaansa, vähentämään hukkaa prosessista ja lyhentämään läpimenoaikoja.

Tehtävän kuvaus

Otat yhteyttä urakoitsijoihin, rakennuttajiin ja tilaajiin, selvität heidän tarpeensa, esittelet palvelujamme ja ohjelmistoratkaisujamme sekä laadit tarjouksia ja sopimuksia yhdessä tuotantotiimin kanssa. Myyntipäällikön tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista otetta, tehtävään soveltuvaa koulutusta, rakentamisen toimialan ymmärrystä, kokemusta rakennusalalta ja myyntityöstä. Olet tärkeä osa motivoitunutta ja tiimityötä arvostavaa joukkuettamme. Toivomme, että sinulla on yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja hallitset nykyaikaisen tietotekniikan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, perusteellisen tuotekoulutuksen tehtävään, kehittymismahdollisuudet huipputuotteiden parissa sekä innokkaan, ammattitaitoisen ja kannustavan työilmapiirin. Meillä on avoin ja kehityshakuinen yrityskulttuuri, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan.

Hae näin

Tartu luuriin ja kysy lisätietoja tehtävästä tuleva esihenkilösi COO Pyry Virrantaukselta, pyry@aiforsite.com p. +358 40 559 0713. Myös tuleva tiimikaverisi myyntipäällikkö Toni Seppänen, toni@aiforsite.com, puh. 050 541 5511 kertoo mielellään tiimistä ja tehtävistä.

Jos sinua kiinnostaa mielekäs työ kunnianhimoisessa kasvuyhtiössä huipputeknologian parissa, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen recruitment@aiforsite.com jo tänään.

Jaa sosiaalisessa mediassa.